Welkom bij LETS-ruilkring Ermelo VOOR ELKAAR!

‘Samen aan de slag gaan is leuker dan alleen’

Agenda

Zeven keer per jaar ontmoeten wij elkaar in een ruimte van Welzijn Ermelo (v.h. Pinel) aan het Raadhuisplein 8 in Ermelo. Vanaf 19.30 uur is er koffie/thee met wat lekkers, om 20.00 uur starten we. Het eerste deel van de bijeenkomst is er een thema of gezamenlijke activiteit. Tijdens en na de pauze is er gelegenheid te praten, te handelen en afspraken te maken. Mensen die overwegen lid te worden zijn van harte welkom om kennis te komen maken en de sfeer te proeven. De toegang is gratis, voor de consumpties vragen wij een kleine bijdrage.

LETS-bijeenkomst op donderdagavond 9 mei 

Vanaf half acht staan bij Welzijn Ermelo de koffie, thee en wat lekkers weer voor je klaar. De avond begint om acht uur.

Deze avond presenteert Gert Baatje “Daten in de Polder”een diapresentatie over vogels in de Arkemheense polder en rondom huis en tuin.

Na de pauze is er gelegenheid voor onderling contact en aanbieden en afnemen van goederen kan zoals altijd op de biljarttafel.

Kennismaken met LETS op het ‘Huis & Tuin Event’ Ermelo? Zaterdag 11 mei staan wij hier van 10.00 uur tot 16.00 uur

Locatie : ‘t Weitje (kruising Putterweg/Stationsstraat)

Het ‘Huis en Tuin Event’ is een initiatief van Veluwe Duurzaam en een aansprekende combinatie van informatie, fun en food waarbij duurzaamheid in alle activiteiten is geïntegreerd. Kijk hier voor meer informatie.

LETS Ermelo is met een stand aanwezig zijn om mensen te informeren over de voordelen van het LETS-lidmaatschap. Mocht je in de buurt zijn, kom gezellig even langs!

Vorige bijeenkomsten