Welkom bij LETS-ruilkring Ermelo VOOR ELKAAR!

‘Samen aan de slag gaan is leuker dan alleen’

Agenda

LETS-bijeenkomst op vrijdagavond 5 juli 

Op vrijdag 5 juli a.s. komen de leden van LETS Ermelo weer bij elkaar in de zaal van Pinel, Raadhuisplein 8.  Inloop vanaf half zes, opening zes uur.

De avond staat in het teken van ontmoeting, gezelligheid en genieten van lekkere hapjes. We gaan deze avond uit van het ‘potluck’ idee. Elke deelnemer brengt eten en drinken mee; iedereen kan genieten van wat ter tafel is. De gerechten moeten al wel volledig bereid zijn (gekookt of gebakken) !! Het is wenselijk, in verband met eventuele allergieën om bij je gerecht een kaartje te plaatsen waarop vermeld welke ingrediënten je hebt gebruikt.

Voel je vrij om je partner, vriend(in), buurman/vrouw mee te nemen, om de gezellige Lets-sfeer mee te proeven. Als je met meer mensen komt zorg dan dat er ook voor hen een maaltijd is. Er kunnen ook belangstellenden (aspirant-leden) een hapje mee-eten.

 

 

 

 

Volgende LETS avonden in 2019:

Zeven keer per jaar ontmoeten wij elkaar in een ruimte van Welzijn Ermelo (voorheen Pinel) aan het Raadhuisplein 8 in Ermelo. Vanaf 19.30 uur is er koffie/thee met wat lekkers, om 20.00 uur starten we. Het eerste deel van de bijeenkomst is er een thema of gezamenlijke activiteit. Tijdens en na de pauze is er gelegenheid te praten, te handelen en afspraken te maken. Mensen die overwegen lid te worden zijn van harte welkom om kennis te komen maken en de sfeer te proeven. De toegang is gratis, voor de consumpties vragen wij een kleine bijdrage.