Agenda

Helaas gaat de planten- en stekjes beurs op 10 juni niet door… vanaf september hopen wij weer nieuwe LETS bijeenkomsten te hebben

 

Omgaan met teleurstellingen - Bekroond leven

LETS-bijeenkomsten 2020

Op deze avonden organiseert LETS-ruilkring Ermelo bijeenkomsten in de benedenruimte bij Pinel. Mensen die overwegen lid te worden zijn van harte welkom om kennis te komen maken. Toegang is gratis, voor koffie/thee wordt een kleine bijdrage gevraagd.

 

Zeven keer per jaar ontmoeten wij elkaar in een ruimte van Welzijn Ermelo (voorheen Pinel) aan het Raadhuisplein 8 in Ermelo. Vanaf 19.30 uur is er koffie/thee met wat lekkers, om 20.00 uur starten we. Het eerste deel van de bijeenkomst is er een thema of gezamenlijke activiteit. Tijdens en na de pauze is er gelegenheid te praten, te handelen en afspraken te maken. Mensen die overwegen lid te worden zijn van harte welkom om kennis te komen maken en de sfeer te proeven.

Plaats: Pinel, Raadhuisplein 8. Inloop vanaf half 8 – De avond duurt van 8 tot 10.

DATA 2020
Donderdag 17 september
Woensdag 7 oktober
Donderdag 10 december

Meer weten?

De afkorting LETS betekent Lokaal Economisch Transactie Systeem. Leden van de ruilkring wisselen onderling diensten en goederen uit. De vergoeding bestaat uit een fictieve ruileenheid, die wij in Ermelo “pauwen” noemen. Een pauw staat voor ongeveer een kwartier dienstverlening, en onderhandelen staat vrij. Het systeem gaat uit van wat mensen kunnen en leuk vinden om voor een ander te doen. Iedereen heeft wel wat te bieden: klussen, schilderen, masseren, muziek maken, tuinieren, autorijden, bloemstukjes maken en taarten bakken.

Iedereen die actief wil meedoen aan deze manier van “burenhulp, vriendendiensten en duurzaam met goederen omgaan’ is van harte welkom een avond bij te wonen.